Potražnja

Punionica vode


Punionicu vode u radu
, potražujemo za poznatog investitora iz Emirata, s urednom dokumentacijom, koncesijom i analizom vode.... primamo pisma namjere......


Kuće - Stanovi - Apartmani


Jednosobne, dvosobne i trosobne stanove 
Garsonjere od 20 do 30 m2 
Kuće i vile - 1.red uz more
Građevinska zemljišta 1.red uz rijeku ili jezero 
Apartmane svih veličina 
Derutnu kuću na Baškim Oštarijama ili građevinsko zemljište 

Oglas za posao
POSREDNIK U PROMETU NEKRETNINAMA - AGENT (M/Ž)

Lokacija rada: Ličko-senjska županija / Zagrebačka županija / Grad Zagreb

Zbog povećanja obima poslovanja i pojačanog interesa klijenata (domaćih i stranih) potražujemo djelatnika za posao posrednika u prometu nekretninama.
Spremni  ste priključiti se timu  agencije u prometu nekretninama kojoj je zadovoljstvo klijenata najvažnije? Oduvijek ste željeli raditi u poticajnom radnom okruženju u kojemu je moguć osobni razvoj i u kojoj su iznadprosječna primanja u skladu s količinom rada i zalaganja? Ako imate potvrdne odgovore na gornja pitanja tada očekujemo Vašu prijavu za otvoreno radno mjesto:POSREDNIK U PROMETU NEKRETNINAMA - AGENT (M/Ž)

Opis radnog mjesta:Terenska obrada nekretnina, fotografiranje i prezentacija nekretnina kupcima, slanje ponuda kupcima, pregovori s kupcima i prodavateljima, kontinuirano praćenje tržišta nekretnina i stručno osposobljavanje, unos i oglašavanje nekretnina, procjene.

Posebne pogodnosti:- fleksibilnost radnog vremena,  dinamičan posao,  rad u renomiranoj  licenciranoj agenciji sa 21 godišnjim iskustvom uspješne prodaje nekretnina,  rad u dinamičnom okruženju,  stimulativna primanja,  kompletna logistika i podrška cijelog tima,  stalne edukacije, rad u uredu u centru grada.

Vrsta posla:
Stalni radni odnos, puno radno vrijeme - plaća 1.000 eura + provizija
Rad na određeno vrijeme ( 6 ili 12 mjeseci ) 
Posao za umirovljenike - prijava do 4 sata dnevno

POŽELJNO AGENTI S POLOŽENOM LICENCOM ZA RAD 

O zaposleniku: Znanja i kvalifikacije: fleksibilno radno vrijeme, posjedovanje osobnog automobila - preduvjet za prijavu, konkretno iskustvo u poslovima posredovanja sa nekretninama (ili srodnoj djelatnosti prodaje), poželjno položen ispit za ovlaštenog agenta u posredovanju sa nekretninama ili spremnost na polaganje istog u kratkom roku,  motiviranost za rad, komunikativnost, strpljenje kao i izražene pregovaračke sposobnosti i sklonosti ka trgovini, rad na računalu (MS office)

Stručna sprema: SSS / VŠS / VSS
Strani jezik: prednost engleski
Vozačka dozvola: B
Poznavanje rada na računalu: dobro

Ukoliko vidite svoju budućnost u tvrtki  u kojoj će Vam posao biti izazov ali i biti motivirani time što ste nagrađeni proporcionalno Vašem radu i trudu.

Zainteresirani kandidati svoje prijave sa CV-om i slikom mogu poslati na e-mail: info@nekretnine-lika.hr  ili putem pošte na adresu Lika nekretnine d.o.o. Kralja Zvonimira 65, 53220 Otočac