O nama

Tvrtka LIKA NEKRETNINE d.o.o. osnovana je 2003. godine s ciljem postojanja vodećim trgovačkim društvom u regiji specijaliziranim za savjetovanje u poslovanju s nekretninama i posredovanju u prometu nekretninama.

Agencija LIKA-NEKRETNINE je vodeća agencija za promet nekretninama na području Ličko-senjske županije sa sjedištem u Otočcu. Agencija je specijalizirana za područje Ličko-senjske županije, a predmet djelovanja je cijelo područje RH. Svoju djelatnost proširili smo i na područje Zagrebačke županije i Grada Zagreba, otvorivši ured u Palmotićevoj ulici br.76. 
Lika nekretnine je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama, temeljem rješenja Ministarstva gospodarstva  o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina, izdanim od Hrvatske gospodarske komore .
Među prvima u RH ostvarili smo pravo upisa u registar posrednika ( reg.br: 04/2008. )
Broj rješenja o ispunjavanju uvjeta: Klasa:UP/I-330-01/08-01/13; Ur.br:526-05-01-01/3-08-03
Licencirani agenti: Ivan Bižanović, reg.br: 10/2008. - Jozica Eterović Šarić,reg.br.66/2017.
Osiguravateljsko društvo: ADRIATIC osiguranje d.d.
Ugovor o pružanju pravne pomoći i zastupanju sklopljen sa odvjetničkim uredom Velimir Došen i Pero Radić iz Rijeke i Nada Velimirović iz Zagreba.

Predmet posredničke agencije je kupnja i prodaja, iznajmljivanje i unajmljivanje kuća, stanova, apartmana, hotela, poslovnih prostora, građevinskih zemljišta i dr., povezanost sa inozemnim tržištima i investitorima, partnerstva u RH i inozemstvu  osnovna je  premisa našeg poslovanja  siguran i zadovoljan klijent, a to smo do sada razvili uz svesrdnu pomoć partnera ( odvjetničkog ureda, ovlaštenog geodeta, građevinskog vještaka, arhitektonskog biroa, osiguranja - Jadransko osiguranje i ERSTE banke ). Zadovoljstvo nam je pomoći Vam u pronalaženju novog doma ili kuće za odmor. Želite li prodati Vašu nekretninu, učiniti ćemo sve da to učinimo za Vas u što kraćm roku i po prihvatljivoj cijeni.

Potpisnik smo Kodeksa etike poslovanja i Pravila poslovanja Hrvatske gospodarske komore, član Vijeća Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te član Odbora za medije, član Odbora za pravna pitanja, član Odbora za organizaciju Foruma nekretnina.

Agencija surađuje s više desetaka inozemnih agencija u razmjeni nekretnina.


Usluge koje Vam pružamo u okviru provizije


Kao prodavatelj:
  • opis Vaše nekretnine sa fotografijama na našoj web stranici i stranici www.njuskalo.hr, www.centarnekretnina.hr, www.gohome.hr, www.crozilla.com, www.nadjidom.com, www.lika-nekretnine.eu, Burza nekretnina, City24, Qwadu, www.immonet.de, www.immowelt.ch, www.immowelt.at, www.indomio.hr, www.nekretnine365.com
  • uočljive oglase : u specijaliziranim mjesečnicima za nekretnine
  • u dnevnom tisku ( Jutarnji list - prilog NEKRETNINE subote )
  • pravna podrška - izrada ugovora i predugovora od strane našeg odvjetnika
  • dovođenje potencijalnih kupaca i vođenje pregovora
Kao kupac:
  • provjerene nekretnine koje kupujete
  • savjetovanje vezano za kupnju
  • pravnu podršku - predugovor i ugovor od strane našeg odvjetnika
  • prijavu poreza
  • uknjižbu nekretnine

U suradnji s ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK d.d. nudimo Vam najpovoljnije rješenje za kupnju Vaše nekretnine. Naši će Vas savjetnici u navedenoj banci uvjek rado primiti i sa zadovoljstvom Vas uputiti kako da najlakše dođete do kredita za kupnju nekretnine.

Odlike našeg poslovanja su poslovnost, ljubaznost i stručnost stoga nam se obratite s povjerenjem.

--------------------------

U sklopu tvrtke kao nakladnik djeluju i nezavisni  internet portali GlasGacke.hr, www.GlasGacke.hr ,SenjskaBura.hr www.SenjskaBura.hr , GlasLike.hr www.GlasLike.hr i Novalja.cool www.Novalja.cool
Misija portala  je pružiti čitateljima jasne, pravovremene i točne obavijesti o prošlim i budućim događanjima u regiji Gackoj, Lici i Krbavi te u Novalji.Također ovaj portal treba poslužiti i kao rasadnik spoznaja o našem kraju, o njegovim vrijednostima, o njegovoj povijesti, o kulturi i o mnogo čemu drugom što ga čini drugačijim i posebnim.Sva naša snaga usmjerena je na događaje i ljude isključivo vezane uz naš kraj.

Portali  nastojat će pružiti jasne, pravovremene i točne vijesti o događanjima.  Uređivačka politika će nastojati protežirati „dobre vijesti“, žutila i crnih vijesti je ionako previše.

_________________


Informacije o tvrtki:

TVRTKA : LIKA NEKRETNINE društvo s ograničenom odgovornošću
SKRAĆENI NAZIV : LIKA NEKRETNINE d.o.o.
SJEDIŠTE: 53220 OTOČAC, Kralja Zvonimira 65, p.p. 72
U R E D : 10000 ZAGREB, Palmotićeva 76 ( radno vrijeme - po najavi i dogovoru ) 

MJESTO UPISA u Trgovački sud i broj upisa: Rijeka, 020042419
MB poslovnog subjekta prema NKD-u: 2338734
OIB: 30362105469
član Uprave : Ivan Bižanović
Prokurist: Gordana Magdić 
TEMELJNI KAPITAL: 20.000,00 kuna
Žiro račun: IBAN HR0824020061100518040 ERSTE BANK

RAČUN ZA POSEBNE NAMJENE - depozit, rezervacije  i sl.
IBAN - HR6224020061500023693 ERSTE BANK
SWIFT banke - ESBCHR22

1 EUR = 7.53450 kn 

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - Petak od 8 - 12 sati
Od 12 - 16 sati  -  teren - obilazak nekretnina, fotografiranje...
Subota: po dogovoru

-----------------
Ime tvrtke LIKA NEKRETNINE je zaštićeno i upisano je u registar žigova koje vodi Državni zavod za intelektualno vlasništvo pod brojem Z20070729, te figurativnog žiga broj Z20070730., s rokom važenja do 20.04.2027.godine. Razredi zaštite 35, 36 i 37.